Er du i alderen 12 til 17 år og lyst på en uke med terrengsykling på Skeikampen sommeren 2019? Da må du lese videre!

Sommeren 2019 arrangerer vi for 20. gang Merida terrengsykkelskole, 23. – 28. juni 2019.

Meld deg på her

Merida terrengsykkelskolen har oppstart søndag 23. juni 2019.

 Merida_Folder_Barn2019.pdf

En spennende uke med terrengsykling på Skeikampen for gutter og jenter i alderen 12-17 år.

Samlingen passer for alle uansett ferdigheter. Vi setter sammen grupper som tar hensyn til dine tekniske ferdigheter, alder, osv. Det vil bli egne jente- og guttegrupper på 10-15 personer.

Vi ønsker også i år å lage en faglig, sosial og innholdsrik uke. Alle øktene har som mål å gjøre deg trygg og selvstendig på de elementene som det kreves for å beherske det å sykle raskt og sikkert i terrenget. Alt dette skjer i det utrolige flotte området med stier og veier av ypperste kvalitet i - og rundt på Skeikampen. Treningsplanlegging, evaluering av egen trening, mekke-øvelser på det å holde egen sykkel i orden inngår i uken program. Instruktørene vil være mange av landets beste terrengsyklister, bl. a. fra NTG Lillehammer.

Deltagere vil bo i leiligheter vegg-i-vegg med Thon Hotel Skeikampen. Alle måltider blir servert i spisesalen på Thon Hotel Skeikampen.

Påmeldingsfrist: 1. juni 2019

Pris: NOK 3900,- pr deltager. Halvparten faktureres etter påmelding mens resten faktureres etter at påmeldingsfristen er gått ut. Det inkluderer: 

  • Overnatting i leiligheter tilknyttet Thon Hotel Skeikampen.
  • 3 måltider hver dag på Thon Hotel Skeikampen.