Vi tilbyr alle fasiliteter man kan forvente av et moderne kurs- og konferansehotell. Hotellet har også trådløst Internett. Pausene kan tas i våre store hvile- og oppholdsrom, eller nytes foran peisen i en av våre salonger.En times frisk luft øker konsentrasjonen, og vi har satset stort på aktiviteter i form av å utnytte det naturen har å by på. Skeikampen Resort tilrettelegger gjerne aktiviteter for dere.

Olavsalen

Inntil 300 personer i kino-oppsett og 210 personer i klasserom-oppsett

Salen har god belysning og ventilasjon, noe som bidrar til at innemiljøet er optimalt under hele oppholdet. Det er i tillegg store hvile- og oppholdsområder.

Kapasitet:
U-bord: 130 personer
Klasserom: 210 personer
Kino: 300 personer

Skeikampen

Møterom på 50 kvm som tar 50 personer i kino-oppsett og 36 personer i klasseromoppsett¨God belysning og ventilasjon. Koselige salonger med peis rett utenfor.

Kapasitet:
U-bord: 26 personer
Klasserom: 36 personer
Kino: 50 personer

Prestkampen

Møterom på 40 kvm som tar 50 personer i kino-oppsett og 24 personer i klasseromoppsett. God belysning og ventilasjon. Koselige salonger med peis rett utenfor.

Kapasitet:
U-bord: 20 personer
Klasserom: 24 personer
Kino: 40 personer

Bjørga

Møterom på 24 kvm med plass til 22 personer i kino-oppsett og 16 personer i klasserom
Ligger ved siden av Olavsalen og rett ved store hvile- og oppholdsrom.

Kapasitet:
U-bord: 10 personer
Klasserom: 16 personer
Kino: 22 personer
Styrebord: 10 personer

Ta kontakt:

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf: 612 85 007